Gallery   

Predstavljanje proizvođača

Ime Goldoni usko je povezano sa zemljom i obradom vinove loze, koja se tradicionalno uzgaja u predjelima oko Modene. U tim je krajevima davne 1926. godine, u maloj radionici nastalo obiteljsko poduzeće koje je još danas simbol duboke vjere i pripadnosti poljoprivredi i prirodi.
Strast prema radu i duboko poznavanje područja poljoprivrede, u kombinaciji sa istraživanjima i tehnologijom, dovelo je poduzeće kroz sve te godine do danas među vodeće proizvođače specijalizirane poljoprivredne mehanizacije i profesionalnih strojeva za vinogradarstvo i voćarstvo.

U prvom je razdoblju svog postojanja poduzeće bilo poznato po proizvodnji crpki za navodnjavanje. 1950. godine izradili su svoj prvi motokultivator. To je bio prethodnik čuvene serije Export koja se počela proizvoditi 1967. godine i koja je u prvih deset godina dostigla 30.000 prodatih jedinica. Dvije godine kasnije je sa proizvodne trake došao prvi traktor pod imenom Universal...

Goldoni S.p.A. danas je moderna tvornica sa sjedištem u talijanskom kraju Migliarina di Carpi kod Modene, gdje se na površini 130.000 m2 i odvija cjelokupna proizvodnja. U poduzeću sa 400 zaposlenih godišnje se proizvede ukupno 13.000 jedinica. Proizvodni program obuhvata vinogradarske i voćarske traktore, zglobne traktore, traktorske transportere, traktore na gusjenicama, motokultivatore i kosilice.

Međunarodno usmjereno preduzeće je unatoč sve većoj zahtjevnosti i različitosti tržišta vrlo uspješno u 80 država svijeta. Na domaćem tržištu u Italiji prodaju približno polovinu proizvoda. Ostala važna tržišta su države EU područja, druge države uz Sredozemno more, države Srednjeg istoka, Južna i Sjeverna Amerika i Oceanija.

Goldoni usko sudjeluje i sa najpoznatijim svjetskim proizvođačima traktora, što je dodatna potvrda i priznanje kvalitete stručnjaka i tehnologije „Goldoni“.

Pogledajte si film koji če vas provesti kroz tvornicu Goldoni: