Boxter

Izvana prijatan oku, iznutra inovativan
Nova moderna serija traktora Boxter snage 18 i 24 KS. Moderna konstrukcija, inovativna tehnička rješenja i dopadljiv dizajn. Sa izraženom funkcionalnošću i okretnošću odličan na manjim obradivim površinama, u vrtovima, staklenicima...
više »

Euro

Snaga, jednostavnost i učinkovitost učinkovitost
Prepoznatljiva serija traktora Euro s jednakim promjerom kotača na prednjoj i zadnjoj osovini, snage 33 i 38 KM. Vodljiv i stabilan traktor za rad na područjima s nagibom. Postoji i verzija sa pregibnom šasijom koja omogućuje polumjer okretanja samo 1,4m.
više »

Maxter, Cluster

Evolucija traktora sa jednakim kotačima
Robusna šasija, uzak polumjer okretanja i jaki motori sa direktnim ubrizgavanjem snage 48 i 67 KM. Idealan posvuda tamo gdje je, u vinogradu ili voćnjaku, zbog niskog rastinja visina za rad ograničena.
više »

Star 3050 in Energy

Serija snažnih traktora za voćarstvo i vinogradarstvo
Nova generacija specijaliziranih i jakih traktora za voćarstvo i vinogradarstvo, snage 48, 58 i 75 KS. Sa odličnim odnosom snage, pouzdanosti i upotrebljivosti te cijene. Odličan i za opće radove u poljoprivredi - prije svega na zahtjevnim terenima.
više »

Star 90, 100

Serija vrhunskih voćarsko - vinogradarskih traktora
Konstruirani i razvijeni za najzahtjevnije intenzivne korisnike. Star 100 s motorom Turbo Intercooler, snage 96 KS, Star 90 s motorom Turbo 81,3 KS. Traktori sa naglaskom na sigurnosti i udobnosti.
više »

Quasar

Traktor koji je klasa za sebe
Već četvrta generacija iz obitelji traktora Quasar. Kompaktnost dimenzija, nisko težište i masa raspoređena na prednju i zadnju osovinu u odnosu 50:50. S motorom 82 KS Turbo Quasar spreman je za sve terene. U ponudi i u izvedbi Gold Edition.
više »

Transcar

Kompletna ponuda transportera s integralnim pogonom
Goldoni je sa svojom paletom  traktora  serije  Transcar jedan od vodećih  ponudbenika terenskih transportera. Transporteri Transcar razvijeni su za rad i transport na brdsko-planinskim terenima. Ponuda obuhvata motore od 22 do 67 KS i verzije sa tromom ili lomljivom šasijom.
više »